Rozhodli jste se podnikat v gastronomii, případně už jste ostřílený mazák, rozhodl jste se držet krok s dobou a pořídil si nové vybavení do kuchyně?

To je skvělá zpráva, protože nejen kvalitní suroviny dělají dobrou kuchyni. Stojíte teď ale před situací, kdy máte sice super nový stroj, ale vlastně si nejste úplně jistý, jak ho používat tak, abyste z něj vytěžil maximum?

I když to tak nevypadá, řešení je nasnadě. K všem našim dodávaným vybavením vám dáme odborné školení, jak stroj používat, aby vám co nejlépe a nejdéle sloužil, jak se vyvarovat běžných chyb a případně poškození přístroje. Nemusíte složitě louskat manuály a hledat informace na internetu.

Co je ale ještě lepší, k těm skutečně složitým strojům, vám dáme zaškolení přímo na místě, ve vaší kuchyni. Náš tým ostřílených kuchařů, kteří s naší technologií již mají bohaté zkušenosti, vám přímo v praxi předvede, co vše přístroj umí, čeho všeho můžete dosáhnout, dá vám spoustu tipů přímo z vlastní zkušenosti a tím zvýší nejen vaši efektivitu, ale také kvalitu.

Můžete se obrátit na Šéfa, ale odborníci s praxí a zkušenostmi s daným přístrojem jsou prostě k nezaplacení.